Intressant och vällagat

På Café Utsikten får du hög kvalitet till ett rimligt pris. Betala i kassan, hämta maten när den är klar och lämna sen in disken. Det finns ett stort urval för alla smaker på menyn. Hela menyn serveras hela dagen.

Café Utsikten är varken en lunchrestaurang som serverar ”Dagens” till bottenpris eller Fina Krogen som tar 200 kr extra för att få beställa vid bordet och få bordet städat efter sig.

Likriktningen för serveringar över hela riket är enorm. Vart man än går serveras samma saker. På Café Utsikten kan gamla storsäljare, som numera kan hittas var som helst, plötsligt upphöra och ersättas av nya spännande frestelser.

Café Utsikten erbjuder prisvärda och speciella upplevelser för såväl gom som själ.Här får du får kort sagt essensen av njutning. Mottot är ”Välsmakande och nyttig ögonfröjd”.

Café Utsikten har blivit ett populärt och välbesökt utflyktsmål. Man har ändå lyckats bevara den småskaliga och gemytliga atmosfären.

Ni kan kolla på menyn genom att klicka på länken nedan. Menyn ligger i en Adobe Acrobat fil (PDF) som ni även kan skriva ut.

Aktuell meny (PDF)Kolla
Karin Hoffmanns
rundvandringar i Skåne

Lunchlistan för matställen när dig